Over Vanteq GEMA

Vanteq GEMA levert zowel kastinrichtingen als koeriersinrichtingen. Beide productlijnen zijn ontwikkeld met dezelfde passie en streven naar perfectie. Doordacht, lichtgewicht en circulair.  

Wat maakt voor u een goede bedrijfswageninrichting? Veiligheid, kwaliteit, ruime mogelijkheden, zekerheid of gaat u voor lichtgewicht? Hiermee kan het allemaal!
Met de uitgebreide mogelijkheden is uw ideale bedrijfswageninrichting altijd samen te stellen. Iedere inrichting is weer uniek. Uitgedacht om u en uw mensen optimaal te laten functioneren.

De producten voldoen aan alle veiligheidseisen vanuit de autofabrikanten en zijn voorzien van de TÜV-certificering, zodat veiligheid is gegarandeerd. Deze bedrijfswageninrichtingen zorgen ook voor een efficiënt gebruik van uw wagenpark. Door veelvuldig gebruik van lichtgewicht materialen, zoals aluminium en kunststof, is het één van de lichtste inrichtingen op de markt.
Minder gewicht betekent een lager brandstofverbruik en minder slijtage van uw bedrijfswagen, of meer vrij laadvermogen voor u om te gebruiken.

De voordelen van Vanteq GEMA bedrijfswageninrichting zijn:

  • Lichtgewicht; Een optimale mix van diverse materialen (aluminium en kunststof) zorgt voor een lichte en toch robuuste inrichting.
  • Fluisterstil; Ook zo’n hekel aan het gerammel achterin uw bus? Dit is voorgoed over met een inrichting van Vanteq GEMA.
  • Veilig; TÜV Gecertifieerd. Uitvoerig getest volgens de strenge Duitse eisen, onder meer in crashtests.
  • Degelijk; Vakmanschap en kwaliteit vertalen zich in bijzonder betrouwbare producten. Dit product is sterk waar nodig en licht waar mogelijk.
  • Flexibel maatwerk; Voor iedere branche en elke auto de juiste oplossing! Door de slimme opbouw van de inrichting is het ook eenvoudig op maat te maken. Vrij te combineren met vele accessoires waaronder laden, koffers, opbergbakken in verschillende diepten, breedten en hoogten.
  • Circulair; De inrichting is geheel opgebouwd uit aluminium en kunststof. Na een lang leven als inrichting in uw bedrijfswagen kan de inrichting worden gedemonteerd en gescheiden. De grondstoffen kunnen eenvoudig opnieuw worden gerecycled, omdat het niet is geverfd en/of gecoat.

Sommige dingen kun je alleen maar voelen: één keer een lade open en dicht schuiven zegt  dan al genoeg. 

Klaprekken
Het unieke GEMA Courier System is ontwikkeld in nauw overleg met een grote pakketvervoerder. Bedacht door koeriers zelf, getest in de praktijk. Speciaal voor Nederland heeft Vanteq GEMA PostNL klaprekken ontwikkeld. Deze schappen hebben een diepte van 500 mm en een laadvermogen van 100 kg per schap.
Door slimme combinaties van materialen heeft de klaprek een heel laag gewicht. Dit vertaalt zich dag in dag uit in een lager brandstofverbruik.
• Door slim ontwerp geen trillingen, ook niet na verloop van tijd;
• Montage direct op de door fabrikant aangebrachte bevestigingspunten;
• Een schapsysteem dat opgeklapt binnen de wielkasten blijft; 
• Mooi afgeronde hoeken, vriendelijk in gebruik. 
Doordat de staanders meebuigen met de wand van het voertuig neemt een ingeklapt schap slechts minimale ruimte in. Binnen de wielkasten kan hierdoor de hele hoogte van het voertuig worden benut. 

Van professionals, voor professionals!

Benieuwd naar uw mogelijkheden?
Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op; tel.: 06 – 55 167 917 of ✉

Koeriersinrichting voor pakketbezorger bedrijfswagen inrichting met klaprekken
Video koeriers-uitrusting GEMA
Kastinrichting voor uw bedrijfsbus met bakjes en lades
Klik hier voor een montage video!