Schreur Bedrijfswageninrichting

Schreur Bedrijfswageninrichting vindt veiligheid en een goede service zeer belangrijk!
Om dit te bereiken zal de bedrijfswagen voor de klant worden ingericht met een sterk en lichtgewicht materiaal, deze zal op een degelijke manier worden gemonteerd. Dit lichtgewicht materiaal heeft als extra voordeel dat er minder brandstof nodig is en minder bandenslijtage plaatsvindt.
Tevens wordt bekeken, hoe het efficiënter kan worden ingericht en de ruimte van de bedrijfswagen zo volledig mogelijk kan worden benut.
Kortom; een bedrijfswageninrichting in alle opzichten kostenbesparend voor de klant!

Schreur Bedrijfswageninrichting is dealer van Vanteq GEMA en Work System bedrijfswageninrichting.

Vanwege diverse maatvoeringen van de modules met aanvullende bakken, laden en koffers is de bedrijfswageninrichting op maat in te bouwen. Hierdoor krijgt u een optimale benutting van uw laadruimte.
Door de meerdere, flexibele toepassingsmogelijkheden kan de inrichting worden overgezet in een opvolgende bedrijfswagen.
Uiteraard leveren we niet alleen de inrichting, maar ook imperialen, glasresteel, wanden, vloeren, dubbele vloeren met laden en diverse andere accessoires.

De ideale inrichting voor uw bedrijfswagen

De ideale bedrijfswageninrichting verschilt enorm per branche.
Zo heeft een elektricien /installateur behoefte aan meerdere lades/bakjes om klein materiaal in op te bergen, terwijl een schilder behoefte heeft aan bakken om onder andere verfpotten in op te bergen. Doordat er meerdere afmetingen zijn van koffers zijn alle benodigdheden in één keer mee te nemen naar de werkplek.
Gewichtsverdeling en het zekeren van de lading zijn hierbij belangrijke extra aandachtspunten.
Per branche zal door Schreur Bedrijfswageninrichting worden meegedacht aan een passende inrichting.

Om een passende inrichting te kunnen bieden zijn uw wensen en behoeften zeer belangrijk en hiervoor nemen we bij Schreur Bedrijfswageninrichting de tijd. Samen met u maken wij een 3D-tekening die volledig past bij uw wensen en behoeften. Nadat u geheel tevreden bent met de tekening wordt er een vrijblijvende offerte toegestuurd.

De offerte is aan te vullen met diverse accessoires, zoals o.a. (strip) Led-verlichting, bevestigingsrail in vloer en/of wand met ladingstang, koffersets, brandblussers, omvormers, sloten, schroef-/ werkbank.
Tevens kunnen we DYNNOX als multifunctioneel transportmiddel leveren.
Heeft u een speciale wens en staat deze hier niet tussen neem dan contact met ons op dan zoeken wij samen naar de oplossing.
In deze huidige tijd (covid 19) is hygiëne erg belangrijk, daarom hebben we ook een shouldersink station in ons assortiment.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?
Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op; tel.: 06 – 55 167 917 of