Vloeren

Vloeren

Verlichting

Led verlichting

29.9949.99

Vloeren & Materiaal

Alle vloeren worden CNC-gefreesd en de kanten ‘gebroken’ waardoor we een hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm kunnen garanderen, constante kwaliteit en een perfecte pasvorm kunnen garanderen.

Verder kunnen de vloeren worden voorzien van aluminium-profielen (instap-afwerklijsten), montage gaatjes (standaard) en verzonken afdekdoppen bij de sjorogen.

Vloeren:

Voor onze standaard 9 mm antislip vloeren, maken we gebruik van watervast verlijmde betonmulitplex voorzien van een watervaste antislip-coating (220gr/m2) in een zeefdruk-patroon. Dit materiaal is zeer sterk, slijtvast en beschikbaar in de kleuren grijs gemêleerd en bruin.

Naast de betonmultiplex vloeren in een dikte van 9mm of 12mm hebben we ook specials zoals aluminium traanplaat en kunststof vloeren.

Het is overigens ook mogelijk om bij het frezen van de vloer de uitsparingen voor vloerogen of rails in de vloer mee te nemen.

Wielkastbetimmering:

Wielkastbetimmering in combinatie met een laadvloer en zijwandbetimmering zorgt voor een strak geheel in elke bestelwagen.

De kans op beschadigingen tijdens het laden en lossen van materialen in het voertuig wordt drastisch gereduceerd en het zorgt tegelijkertijd ook voor een mooi recht oppervlak waarop bijvoorbeeld bindrail kan worden gemonteerd.

Onze wielkasten zijn overigens ook leverbaar met opstaande rand, zodat u wat extra opbergruimte heeft voor losse materialen en vastzetmiddelen. 

Voor iedere laadruimte een passende oplossing!

Materiaal mogelijkheden:

  • Betonmulitplex 9 of 12mm voorzien van een watervaste antislipcoating (bruin / (grijs gemêleerd).
  • Multiplexplaat (blank berken / Okoume) 10 of 12mm.
  • Aluminium tranenplaat, 2,5 / 4mm onbehandeld 5 traans.
  • Kunststof 10mm antislip.